alt +380 (96) 796 58 19         alt +380 (32) 253 05 63
alt +380 (93) 728 66 64         alt E-mail: roomlviv@meta.ua

Реклама

Крісло для актового залу тканина, м'яке 3-х місне 9005

Ціна конференц крісла: 5320 грн

Крісла для актових залів, металокаркас, тканина. Крісло для кінозалів з тканини , шкірзаму. Крісла для конференц залів 3-х місні. Театральні м'які крісла з тканини.

Крісла для актових залів, театральні крісла, конференц крісла, крісло для кінотеатру металокаркас, тканина

Крісло для актового залу, театральне крісло, конференц крісло, крісло в кінотеатр м'яке 3-х місне 1550х510х800мм. (тканина) 5320 грн

Колір шкірзамінника: капучіно, лате

Колір каркасу: чорний, сірий

Важко уявити собі проведення будь-якого засідання без спеціальних для цього актових крісел, без конференц крісел. Крісла для конференц залів, крісла для актових залів мають широке застосування в побуті. А відтак, бюджетні крісла для залів використовують в шкільних залах, в державних закладах, в клубах, на підприємствах. Такі економ класу крісла довговічні, надійний металокаркас, міцна гнутоклеєна фанера на сидіннях актових крісел робить їх вічними у використанні. Завдяки тому що сидіння та спинки конференц крісел виконані з гнутоклеєної фанери, це робить їх зручними у використанні. Фанерні актові крісла є міцними і добре впишуться в атмосферу шкільних залів, залів для засідань на підприємствах, для навчання власного персоналу. Співвідношення якості, надійності та ціни безпосередньо стосується саме цього виду крісла для актлвого залу, конференц крісла з гнутоклеєної фанери.

До більш комфортного типу крісел для конференц залу відносять актові крісла обтягнуті шкірзамом м'які, напівм'які. Такі крісла охоче підійдуть шкільним залам, залам державного використання, залам у вищих навчальних закладах для проведення нарад та конференцій, для залів у ліцеях, приватних школах. Покриття актових, конференц крісел-шкірвініл довготривкий, має високу зносостійкість.

Крісла для актових залів, кінозалів з тканини мають розряд вищої категорїї. Крісла для кінозалів чи конференцзалів бувають м'які та напівм'які. Актові крісла можуть бути 3-х та 4-х місні. Крісла для актового залу з цього розряду підійдуть для довготривалих засідань, для конференцій, для різноманітних переглядів фільмів.

Усі крісла в конференц зали, актові зали, в кінозали сконструйовані в першу чергу з метою комфорту. Адже довгі засідання чи перегляди можуть приносити шкоду нашому тілу у такому нерухомому сидячому стані. Крісла в кінозали задумані так, щоб не було навантадення на спину та інші частини тіла. Спинка конференц крісла змайстрована з відхиленням, що дозволяє тримати корпус тіла вільно. Придбавши конференц крісло, крісло для актового залу, крісло  для кінозалу, можна спокійно та розслаблено провести відведений час без турботи за втому.

В нас ви можете придбатитакі види актових крісел:

Конференц крісло, крісло для кінозалу, актове крісло, театральне крісло з гнутоклеєної фанери

Конференц крісло, крісло для кінозалу, актове крісло, театральне крісло з шкірзаму

Конференц крісло, крісло для кінозалу, актове крісло, театральне крісло з тканини

Крісла для актових залів, крісла для конференц залів, крісла для кінотеатрів, крісла в шкільні актові зали з фанери можна замовити у Львові. Працюємо по всій території України. Відправляємо перевізниками в усі точки. Термін виготовлення актових, конференц крісел 14-16 робочих днів.Замовити актові крісла з тканини, шкірзаму, фанери можна за телефоном - 0675685982

 

крісла для актових залів львів, крісла для актових залів купити львів, крісла для актових залів тернопіль, крісла для актових залів купити тернопіль, крісла для актових залів луцьк, крісла для актових залів купити луцьк, крісла для актових залів рівне, крісла для актових залів купити рівне, крісла для актових залів франківськ, крісла для актових залів купити франківськ, крісла для актових залів чернівці, крісла для актових залів купити чернівці, крісла для актових залів ужгород, крісла для актових залів купити ужгород, крісла для актових залів вінниця, крісла для актових залів купити вінниця, крісла для актових залів хмельницький, крісла для актових залів купити хмельницький, крісла для актових залів житомир,крісла для актових залів купити житомир, крісла для актових залів київ, крісла для актових залів купити київ, крісла для актових залів черкаси,крісла для актових залів купити черкаси, крісла для актових залів херсон, крісла для актових залів купити херсон, крісла для актових залів миколаїв, крісла для актових залів купити миколаїв, крісла для актових залів одеса, крісла для актових залів купити одеса, крісла для актових залів чернігів, крісла для актових залів купити чернігів, крісла для актових залів полтава, крісла для актових залів купити полтава, крісла для актових залів суми, крісла для актових залів купити суми,крісла для актових залів харків,крісла для актових залів купити харків,крісла для актових залів кіровоград,крісла для актових залів купити кіровоград, крісла для актових залів дніпропетровськ, крісла для актових залів купити дніпропетровськ, крісла для актових залів запоріжжя, крісла для актових залів купити запоріжжя, крісла для актових залів донецьк, крісла для актових залів купити донецьк,крісла для актових залів крим, крісла для актових залів купити крим

Зоряна Москвяк